Minimum 10 personer. Kan bestilles samme dag (2 timers varsel påkrævet). 3 retters menu.
1. Ret - Forret
Udvalg af italienske specialiteter
2. Ret - Hovedret
Grillet oksetournedos med trøffelsauce hertil dagens kartoffel med udvalgte grøntsager
3. Ret - Dessert
3 små dessert anretninger
Vinforslag. Priser mellem 300 kr. - 400 kr.
Oropasso, Maurizio B Martino
Hvidvin – 355 kr.
Neropasso IGT Veneto, Biscardo*
Rødvin – 355 kr.
Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina
Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.
Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 4 retters menu.
1. Ret - Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce
2. Ret - Mellemret
Pasta Fantasia
3. Ret - Hovedret
Grillet medaljon af kalvemørbrad med dijon sauce hertil dagens kartoffel og udvalg af årstidens grøntsager
4. Ret - Dessert
Tiramisu
Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 500 kr.
Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco
Hvidvin – 450 kr.
Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri
Rødvin – 495 kr.
Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina
Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.
Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 5 retters menu.
1. Ret - Forret
Medaljon af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron
2. Ret - Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffelolie
3. Ret - Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurte sauce hertil dagens kartoffel og årstidens grøntsager
4. Ret - Ost
Udsøgte italienske oste
5. Ret - Dessert
Hasselnøddeganache, saltkaramel, hasselnøddekiks, hasselnøddepraline, mælkechokolade og mandelbelægning
Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 650 kr.
Falanghina, Svelato, Terre Stregate
Hvidvin – 435 kr.
Brunello di Montalcino, Ridolfi
Rødvin – 650 kr.
4-retters menu
1. Forret
Grøntsags-millefeuille med ovnbagt havbars og cremet suppe af broccoli og kokos
2. Pastaret
Ravioli fyldt med radicchio, braiseret oksekød og mascarpone, med creme af Castelmagno-ost, portvinsreduktion og trøffelflager
3. Hovedret
Oksemørbrad med sauce af porcini-svampe og stegte kantareller
4. Dessert
Almond mascarpone mousse, filled with mandarine cremeux and vanilla biscuit.
Vinmenu – 1 glas af hver vin – 395 kr.
Poggio Argentato Fattoria le pupille
Til forret
Barbera DAlba Corsini
Til pastaret
Volpolo Sapaio Bolgheri
Til hovedret
Auslesse Bæder
Til dessert
6-retters Tasting Menu – fra d. 17. januar
1. Ret - Entré
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
2. Ret - Forret
Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe
3. Ret - Mellemret
Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg
4. Ret - Hovedret
Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg
5. Ret - Formaggio
Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner
6. Ret - Dessert
Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly