Gruppe Menuer

Klassisk menu - 450 kr.

Minimum 10 personer. Kan bestilles samme dag (2 timers varsel påkrævet). 3 retters menu.

1. Ret - Forret

Udvalg af italienske specialiteter

2. Ret - Hovedret

Grillet oksetournedos med trøffelsauce hertil dagens kartoffel med udvalgte grøntsager

3. Ret - Dessert

3 små dessert anretninger

Vinforslag. Priser mellem 300 kr. - 400 kr.

Oropasso, Maurizio B Martino

Hvidvin – 355 kr.

Neropasso IGT Veneto, Biscardo*

Rødvin – 355 kr.

Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina

Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.

Ekstravagant menu - 575 kr.

Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 4 retters menu.

1. Ret - Forret

Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2. Ret - Mellemret

Pasta Fantasia

3. Ret - Hovedret

Grillet medaljon af kalvemørbrad med dijon sauce hertil dagens kartoffel og udvalg af årstidens grøntsager

4. Ret - Dessert

Tiramisu

Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 500 kr.

Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco

Hvidvin – 450 kr.

Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri

Rødvin – 495 kr.

Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina

Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.

Luksuriøs menu - 650 kr.

Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 5 retters menu.

1. Ret - Forret

Medaljon af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2. Ret - Mellemret

Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffelolie

3. Ret - Hovedret

Grillet kalvetournedos med krydderurte sauce hertil dagens kartoffel og årstidens grøntsager

4. Ret - Ost

Udsøgte italienske oste

5. Ret - Dessert

Hasselnøddeganache, saltkaramel, hasselnøddekiks, hasselnøddepraline, mælkechokolade og mandelbelægning

Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 650 kr.

Falanghina, Svelato, Terre Stregate

Hvidvin – 435 kr.

Brunello di Montalcino, Ridolfi

Rødvin – 650 kr.

Sæsonmenu - 550 kr.

4-retters menu

1. Forret

Grøntsags-millefeuille med ovnbagt havbars og cremet suppe af broccoli og kokos

2. Pastaret

Ravioli fyldt med radicchio, braiseret oksekød og mascarpone, med creme af Castelmagno-ost, portvinsreduktion og trøffelflager

3. Hovedret

Oksemørbrad med sauce af porcini-svampe og stegte kantareller

4. Dessert

Almond mascarpone mousse, filled with mandarine cremeux and vanilla biscuit.

Vinmenu – 1 glas af hver vin – 395 kr.

Poggio Argentato Fattoria le pupille

Til forret

Barbera DAlba Corsini

Til pastaret

Volpolo Sapaio Bolgheri

Til hovedret

Auslesse Bæder

Til dessert

Tasting Menu - 750 kr.

6-retters Tasting Menu – fra d. 17. januar

1. Ret - Entré

Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2. Ret - Forret

Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe

3. Ret - Mellemret

Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg

4. Ret - Hovedret

Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg

5. Ret - Formaggio

Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner

6. Ret - Dessert

Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly