4-retters menu
1. Forret
Grøntsags-millefeuille med ovnbagt havbars og cremet suppe af broccoli og kokos
2. Pastaret
Ravioli fyldt med radicchio, braiseret oksekød og mascarpone, med creme af Castelmagno-ost, portvinsreduktion og trøffelflager
3. Hovedret
Oksemørbrad med sauce af porcini-svampe og stegte kantareller
4. Dessert
Almond mascarpone mousse, filled with mandarine cremeux and vanilla biscuit.
Vinmenu – 1 glas af hver vin – 395 kr.
Poggio Argentato Fattoria le pupille
Til forret
Barbera DAlba Corsini
Til pastaret
Volpolo Sapaio Bolgheri
Til hovedret
Auslesse Bæder
Til dessert
6-retters tasting menu
1. Ret - Entré
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
2. Ret - Forret
Grøntsags-millefeuille med ovnbagt havbars og cremet suppe af broccoli og kokos
3. Ret - Mellemret
Ravioli fyldt med radicchio, braiseret oksekød og mascarpone, med creme af Castelmagno-ost, portvinsreduktion og trøffelflager
4. Ret - Hovedret
Oksemørbrad med sauce af porcini-svampe og stegte kantareller
5. Ret - Formaggio
Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner
6. Ret - Dessert
Almond mascarpone mousse, filled with mantarine cremeux and vanilla biscuit.
Vinmenu – 1 glas hver af nedenstående vine – 550 kr.
Prosecco Bio Canti
Mousserende vin
Poggio Argentato Fattoria le pupille
Til forret
Barbera DAlba Corsini
Til pastaret
Volpolo Sapaio Bolgheri
Til hovedret
Barolo Canti 2018
Rødvin
Auslesse Bæder
Til dessert
3-retters menu
1. Ret - Forret
Burrata, tomater, basilikum pesto
2. Ret - Hovedret
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto
3. Ret - Dessert
Dagens dessert
Pizza – 79 kr.
Tomat, mozzarella, skinke
Lasagna – 79 kr.
Hjemmelavet lasagne
Spaghetti – 79 kr.
Spaghetti Bolognese
Is – 69 kr.
Blandet is