Menuer

Julemenu - 550 kr.

1. Forret

Torsk i basilikumskorpe med bisquecreme af jomfruhummer og hummer, serveret med fennikel og baby-zucchini à la Vichy.

2. Pastaret

Torchietti-pasta med anderagout og portvinsreduktion.

3. Hovedret

Oksemørbrad med rødvinseddikereduktion og brun sauce, smørstegte spæde spinatblade og brunoise af rødbede. Serveres med ovnbagte kartofler og sæsonens grøntsager.

4. Dessert

Mørk chokolademousse med efterårskrydderier, hasselnøddecreme i midten og appelsinsmåkage

Vinmenu - 395 kr.

Langhe Bianco, DOC, Podere Ruggeri Corsini

Valpolicella Giuliano Rosati Organico

Artorius fattorie dei dolfi

Sanctum (Goretti)

Jule Tasting Menu - 750 kr.

1. Ret - Entré

Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2. Forret

Torsk i basilikumskorpe med bisquecreme af jomfruhummer og hummer, serveret med fennikel og baby-zucchini à la Vichy.

3. Pastaret

Torchietti-pasta med anderagout og portvinsreduktion.

4. Hovedret

Oksemørbrad med rødvinseddikereduktion og brun sauce, smørstegte spæde spinatblade og brunoise af rødbede. Serveres med ovnbagte kartofler og sæsonens grøntsager.

5. Ret - Formaggio

Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner

6. Dessert

Mørk chokolademousse med efterårskrydderier, hasselnøddecreme i midten og appelsinsmåkage

Vinmenu - 550 kr.

Prosecco Millesimato Biscardo

Langhe Bianco, DOC, Podere Ruggeri Corsini

Valpolicella Giuliano Rosati Organico

Artorius fattorie dei dolfi

Barolo Canti

Sanctum (Goretti)

Vegetar Menu - 425 kr.

3-retters menu

1. Ret - Forret

Burrata, tomater, basilikum pesto

2. Ret - Hovedret

Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3. Ret - Dessert

Dagens dessert

Børne Menu

Pizza – 79 kr.

Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna – 79 kr.

Hjemmelavet lasagne

Spaghetti – 79 kr.

Spaghetti Bolognese

Is – 69 kr.

Blandet is