1. Forret
Torsk i basilikumskorpe med bisquecreme af jomfruhummer og hummer, serveret med fennikel og baby-zucchini à la Vichy.
2. Pastaret
Torchietti-pasta med anderagout og portvinsreduktion.
3. Hovedret
Oksemørbrad med rødvinseddikereduktion og brun sauce, smørstegte spæde spinatblade og brunoise af rødbede. Serveres med ovnbagte kartofler og sæsonens grøntsager.
4. Dessert
Mørk chokolademousse med efterårskrydderier, hasselnøddecreme i midten og appelsinsmåkage
Vinmenu - 395 kr.
Langhe Bianco, DOC, Podere Ruggeri Corsini
Valpolicella Giuliano Rosati Organico
Artorius fattorie dei dolfi
Sanctum (Goretti)
1. Ret - Entré
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
2. Forret
Torsk i basilikumskorpe med bisquecreme af jomfruhummer og hummer, serveret med fennikel og baby-zucchini à la Vichy.
3. Pastaret
Torchietti-pasta med anderagout og portvinsreduktion.
4. Hovedret
Oksemørbrad med rødvinseddikereduktion og brun sauce, smørstegte spæde spinatblade og brunoise af rødbede. Serveres med ovnbagte kartofler og sæsonens grøntsager.
5. Ret - Formaggio
Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner
6. Dessert
Mørk chokolademousse med efterårskrydderier, hasselnøddecreme i midten og appelsinsmåkage
Vinmenu - 550 kr.
Prosecco Millesimato Biscardo
Langhe Bianco, DOC, Podere Ruggeri Corsini
Valpolicella Giuliano Rosati Organico
Artorius fattorie dei dolfi
Barolo Canti
Sanctum (Goretti)
3-retters menu
1. Ret - Forret
Burrata, tomater, basilikum pesto
2. Ret - Hovedret
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto
3. Ret - Dessert
Dagens dessert
Pizza – 79 kr.
Tomat, mozzarella, skinke
Lasagna – 79 kr.
Hjemmelavet lasagne
Spaghetti – 79 kr.
Spaghetti Bolognese
Is – 69 kr.
Blandet is