Menuer

Sæsonmenu - 550 kr.

4-retters menu

1. Forret

Grøntsags-millefeuille med ovnbagt havbars og cremet suppe af broccoli og kokos

2. Pastaret

Ravioli fyldt med radicchio, braiseret oksekød og mascarpone, med creme af Castelmagno-ost, portvinsreduktion og trøffelflager

3. Hovedret

Oksemørbrad med sauce af porcini-svampe og stegte kantareller

4. Dessert

Almond mascarpone mousse, filled with mandarine cremeux and vanilla biscuit.

Vinmenu – 1 glas af hver vin – 395 kr.

Poggio Argentato Fattoria le pupille

Til forret

Barbera DAlba Corsini

Til pastaret

Volpolo Sapaio Bolgheri

Til hovedret

Auslesse Bæder

Til dessert

Tasting Menu - 750 kr.

6-retters tasting menu

1. Ret - Entré

Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2. Ret - Forret

Grøntsags-millefeuille med ovnbagt havbars og cremet suppe af broccoli og kokos

3. Ret - Mellemret

Ravioli fyldt med radicchio, braiseret oksekød og mascarpone, med creme af Castelmagno-ost, portvinsreduktion og trøffelflager

4. Ret - Hovedret

Oksemørbrad med sauce af porcini-svampe og stegte kantareller

5. Ret - Formaggio

Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner

6. Ret - Dessert

Almond mascarpone mousse, filled with mantarine cremeux and vanilla biscuit.

Vinmenu – 1 glas hver af nedenstående vine – 550 kr.

Prosecco Bio Canti

Mousserende vin

Poggio Argentato Fattoria le pupille

Til forret

Barbera DAlba Corsini

Til pastaret

Volpolo Sapaio Bolgheri

Til hovedret

Barolo Canti 2018

Rødvin

Auslesse Bæder

Til dessert

Vegetar Menu - 425 kr.

3-retters menu

1. Ret - Forret

Burrata, tomater, basilikum pesto

2. Ret - Hovedret

Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3. Ret - Dessert

Dagens dessert

Børne Menu

Pizza – 79 kr.

Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna – 79 kr.

Hjemmelavet lasagne

Spaghetti – 79 kr.

Spaghetti Bolognese

Is – 69 kr.

Blandet is