Gruppe menuer

Klassisk menu - 450 kr.

Minimum 10 personer. Kan bestilles samme dag (2 timers varsel påkrævet). 3 retters menu.

1. Ret - Forret

Udvalg af italienske specialiteter

2. Ret - Hovedret

Grillet oksetournedos med trøffelsauce hertil dagens kartoffel med udvalgte grøntsager

3. Ret - Dessert

3 små dessert anretninger

Vinforslag. Priser mellem 300 kr. - 400 kr.

Oropasso, Maurizio B Martino

Hvidvin – 355 kr.

Neropasso IGT Veneto, Biscardo*

Rødvin – 355 kr.

Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina

Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.

Ekstravagant menu - 575 kr.

Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 4 retters menu.

1. Ret - Forret

Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2. Ret - Mellemret

Pasta Fantasia

3. Ret - Hovedret

Grillet medaljon af kalvemørbrad med dijon sauce hertil dagens kartoffel og udvalg af årstidens grøntsager

4. Ret - Dessert

Tiramisu

Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 500 kr.

Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco

Hvidvin – 450 kr.

Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri

Rødvin – 495 kr.

Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina

Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.

Luksuriøs menu - 650 kr.

Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 5 retters menu.

1. Ret - Forret

Medaljon af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2. Ret - Mellemret

Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffelolie

3. Ret - Hovedret

Grillet kalvetournedos med krydderurte sauce hertil dagens kartoffel og årstidens grøntsager

4. Ret - Ost

Udsøgte italienske oste

5. Ret - Dessert

Hasselnøddeganache, saltkaramel, hasselnøddekiks, hasselnøddepraline, mælkechokolade og mandelbelægning

Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 650 kr.

Falanghina, Svelato, Terre Stregate

Hvidvin – 435 kr.

Brunello di Montalcino, Ridolfi

Rødvin – 650 kr.

Sæsonmenu - 550 kr.

4 retters menu

1. Ret - Forret

Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe

2. Ret

Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg

3. Ret

Rosasstegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg

4. Ret - Dessert

Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly

Tasting Menu - 750 kr.

6-retters Tasting Menu – fra d. 17. januar

1. Ret - Entré

Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2. Ret - Forret

Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe

3. Ret - Mellemret

Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg

4. Ret - Hovedret

Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg

5. Ret - Formaggio

Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner

6. Ret - Dessert

Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly