Minimum 10 personer. Kan bestilles samme dag (2 timers varsel påkrævet). 3 retters menu.
1. Ret - Forret
Udvalg af italienske specialiteter
2. Ret - Hovedret
Grillet oksetournedos med trøffelsauce hertil dagens kartoffel med udvalgte grøntsager
3. Ret - Dessert
3 små dessert anretninger
Vinforslag. Priser mellem 300 kr. - 400 kr.
Oropasso, Maurizio B Martino
Hvidvin – 355 kr.
Neropasso IGT Veneto, Biscardo*
Rødvin – 355 kr.
Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina
Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.
Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 4 retters menu.
1. Ret - Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce
2. Ret - Mellemret
Pasta Fantasia
3. Ret - Hovedret
Grillet medaljon af kalvemørbrad med dijon sauce hertil dagens kartoffel og udvalg af årstidens grøntsager
4. Ret - Dessert
Tiramisu
Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 500 kr.
Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco
Hvidvin – 450 kr.
Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri
Rødvin – 495 kr.
Zibibbo Tardiva IGP, Baglio Gibellina
Dessertvin (glas/flaske) – 485 kr.
Minimum 10 personer. Menuen kan ikke bestilles på samme dag som den serveres. 5 dages varsel påkrævet. 5 retters menu.
1. Ret - Forret
Medaljon af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron
2. Ret - Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffelolie
3. Ret - Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurte sauce hertil dagens kartoffel og årstidens grøntsager
4. Ret - Ost
Udsøgte italienske oste
5. Ret - Dessert
Hasselnøddeganache, saltkaramel, hasselnøddekiks, hasselnøddepraline, mælkechokolade og mandelbelægning
Vinforslag. Priser mellem 400 kr. - 650 kr.
Falanghina, Svelato, Terre Stregate
Hvidvin – 435 kr.
Brunello di Montalcino, Ridolfi
Rødvin – 650 kr.
4 retters menu
1. Ret - Forret
Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe
2. Ret
Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg
3. Ret
Rosasstegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg
4. Ret - Dessert
Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly
6-retters Tasting Menu – fra d. 17. januar
1. Ret - Entré
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
2. Ret - Forret
Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe
3. Ret - Mellemret
Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg
4. Ret - Hovedret
Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg
5. Ret - Formaggio
Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner
6. Ret - Dessert
Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly