4-retters menu
1. Ret - Forret
Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe
2. Ret - Mellemret
Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg
3. Ret - Hovedret
Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg
4. Ret - Dessert
Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly
Vinmenu – 1 glas af hver vin – 395 kr.
Friulano Guerra Albano
Hvidvin
Poggio Argentato Le Pupille
Hvidvin
Tassinaia Castello del Terriccio
Rødvin
Sanctum Goretti
Dessertvin
6-retters Tasting Menu
1. Ret - Entré
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
2. Ret - Forret
Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe
3. Ret - Mellemret
Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg
4. Ret - Hovedret
Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg
5. Ret - Formaggio
Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner
6. Ret - Dessert
Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly
Vinmenu – 1 glas hver af nedenstående vine – 550 kr.
Prosecco Bio Canti
Mousserende vin
Friulano Guerra Albano
Hvidvin
Tassinaia Castello del Terriccio
Rødvin
Barolo Canti 2018
Rødvin
Sanctum Goretti
Dessertvin
3 Retters Menu
1. Ret - Forret
Burrata, tomater, basilikum pesto
2. Ret - Hovedret
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto
3. Ret - Dessert
Dagens dessert
Pizza – 79 kr.
Tomat, mozzarella, skinke
Lasagna – 79 kr.
Hjemmelavet lasagne
Spaghetti – 79 kr.
Spaghetti Bolognese
Is – 69 kr.
Blandet is