Menuer

Sæsonmenu - 550 kr.

4-retters menu

1. Ret - Forret

Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe

2. Ret - Mellemret

Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg

3. Ret - Hovedret

Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg

4. Ret - Dessert

Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly

Vinmenu – 1 glas af hver vin – 395 kr.

Friulano Guerra Albano

Hvidvin

Poggio Argentato Le Pupille

Hvidvin

Tassinaia Castello del Terriccio

Rødvin

Sanctum Goretti

Dessertvin

Tasting Menu - 750 kr.

6-retters Tasting Menu

1. Ret - Entré

Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2. Ret - Forret

Stegt laks, safransauce, salat af byg og grønt, gele af majroe

3. Ret - Mellemret

Hjemmelavet torchetti pasta, jomfruhummer og kæmperejer, aspargescreme, cherry tomater og forårsløg

4. Ret - Hovedret

Rosastegt kalvemørbrad, Madagascar peber & cognacsauce, karamelliserede rødløg

5. Ret - Formaggio

Udvalg af italienske oste med karamelliserede figner

6. Ret - Dessert

Bananmousse med rabarber- og jordbærkompot med chokolade biscuit, toppet med vanilje chantilly

Vinmenu – 1 glas hver af nedenstående vine – 550 kr.

Prosecco Bio Canti

Mousserende vin

Friulano Guerra Albano

Hvidvin

Tassinaia Castello del Terriccio

Rødvin

Barolo Canti 2018

Rødvin

Sanctum Goretti

Dessertvin

Vegetar Menu - 425 kr.

3 Retters Menu

1. Ret - Forret

Burrata, tomater, basilikum pesto

2. Ret - Hovedret

Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3. Ret - Dessert

Dagens dessert

Børne Menu

Pizza – 79 kr.

Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna – 79 kr.

Hjemmelavet lasagne

Spaghetti – 79 kr.

Spaghetti Bolognese

Is – 69 kr.

Blandet is